tick,TAG,toe…

Life March 7th, 2008

aku dapat 1st tag dari azwanhadzree hohoho sorry la aku dah bersara dari jadi top commentator ko pasal flag problem tu… kesian plak kt ko kene check everytime aku nak post comment…xpe2 sekarang ni aku tgah lead top commentators kt zakiyamani.com…

ok aku disuruh untuk revealed 8 things about topo yg korg x tau..

1. aku dah guna nama topo ni since form 1… dah dekat 6-7 tahun… sbab aku dapat nama topo ni adalah kerana ade abang kt sekolah aku tu dulu nama topo dan die kata nama dia vlom ade perwaris…. so dia pon warisi la nama topo kat aku…

2. walaupon nama aku topo @ peta topo@ topography… tp pada hakikatnya aku sangat x suka subjek geografi… cam mengarut je subjek tu..hohoho time pmr tu la satu2 nya subjek yg aku kantoi…

3. kalau korg perasan aku selalu tulis “hohohoho” kt mana2 je aku contng… sebenarnya banda tu aku blaja dari afif…member aku masa kt mtrix dulu..hohohoho aku memang xleh lupa ekspresi muka die masa die gelak hohohoho….sekarg da melakat kt aku…da jadi macam habit plak….

4. topo memulakan blog sebab topo dah bosan dgan fster.. dkat fster aku berjaya belaja html code dan sedikit css… tp bosan gila la fster skrg ni… selain baca reply comment aku just usya gamba membe2 dan beri komen2 yg membina…

5. aku seorg yang pemalu, pendiam,dan sopan santun…hahahahahah tu semua auta…aku cuma jadi pendiam bila aku dok sorg2..buat kerja dengan khusyuknya… malu??? sopan santun??? apa tu??hohohooh

6. dekat UTeM selain dari bilik aku yg macam tongkang pecah.. cafe adalah tempat lepak aku no 2… tu la tempat aku study..biasanya la.. so kepada bdk2 UTeM.. kalo ko nampak ade mamat dok sorg kt cafe lebih dari 2 jam… tu lah topo..hooho

7. aku dah xtau nak tulis ape lagi…hohoho cukuplah sekadar 6….

sape aku nak tag ni???hohoho biar aku tag blogger UTeM yg mostly x kenal siapa sebenarnya topo ni…hohoho so kepada:

dino,eya, razif mustapha, odin…aku x sure nama dia shatilah ke farhana sebenarnya…

kalian sume telah di tag….hohohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

7 Responses to “tick,TAG,toe…”

  1. azwanhadzree says:

    aku dah check, rupanya ip kau masuk dalam black list. domain dah clear. tapi aku tersilap tadi .. instead of recover ake terletak delete .. ha.ha.. mangkuk betul ..

    anyway, thanks for doing the tag.

    need your help, pls leave a comment at my site and lepas comment, kalau dia block jugak, pls email me your ip, sebab tadi dah terdelete, tak dapat nak verify betul2

    hohohohohohho .. macam santaklos
    ———-
    topo: hohoho thanks bro… topo dah kembali mengganas di blog kamu…hohoho dah jadi habit la….

    [Reply]



  2. shatilah zakaria says:

    ngeh5
    kamu pun masih konfius dgn name ku.
    hohoho~
    :d
    ———-
    topo: hohoho blur aku…weh jawab tag….

    [Reply]



  3. zaki says:

    Topo…

    Lain kali aku kena tag, aku kena kan ko …he he…
    siap boleh waris lagi nama Topo tu kan?!! he he
    ———-
    topo: kenakan aku?? weh apsal plak?? tolong2 aku x bersalah..hohohoh
    hohoho skrg ni kt skolah aku pon ade gak bdak tgah warisi nama topo tu….:-“

    [Reply]



  4. KNizam says:

    heheheh hengatkan amende la tig tag toe tadi :)>-
    ———-
    topo: hohoho tajuk kena la best..:d/

    [Reply]



  5. razifmustapha says:

    wah, first time aku di tag. aku tak tau pun fungsi main tag2 ni sebelum ni. rupanya gitu citer dier, baiklah, kang aku mengetag2 lak plak pas ni 😕
    ———-
    topo: aku pon 1st time kena tag…bes gak men benda ni..

    [Reply]



  6. syamsulariff.com says:

    hohohohoh..aku dah tau camana nak buat auto pos..meh usha..aku dah kongsi 😀

    [Reply]



  7. titan says:

    ehm..aku ingat game apa tadi..rajin gak ko main tag-tag nih ek..:d
    ———-
    topo: hohoho ak ade jmpe flash game tick tag toe ni… tp cam berat la plak…
    rajen ape… 1st time… hhooho

    [Reply]



Leave a Reply