statusku=krisis..

Life March 28th, 2008

status ape plak ni?? for sure bkan status ym sbab skrg ni mmg aku offline je…kalo korg bukak dkat page about me yg x seberapa tu.. aku ade tulis I’m single but not available…sbab status ni la yg byak mimbulkan kriris baru2 ni.. aku buat kawan baru sbab bnde ni.. aku mcam nak hilang kawan sbab bnde ni.. aku bosan sbab bnde ni…aku kene kutuk kt blog sbab bnde ni hohohoho and maybe sbab bnde ni la si sofia tu anta msg yg pelik kt aku hohohoho… status aku sgat complicated…aku sgat pandai simpan rahsia dan bkan calang2 org boleh tau byak bnda psal aku… psal status aku ni.. ade sorg je yg tau..tp die pon xtau tau 100%..hohoho so jgan lah ckap dgan aku bnde yg macam ni…

  • topo aku dah tau sape awek ko…
  • topo ko main kayu 3 ek… report kt awek ko…
  • hohoho topo da ade awek..
  • ooo topo ade awek xtnjuk kt aku pon…

dan ape2 yg lebih kurg maksud dgannya… sbab mmg agak mustahil ade org tau status aku yg sebenarnya…. walaupon korg punya connection ckup kuat… hohohoho connection aku lg hebat la….satu je aku boleh ckap… I’m not available… xksah la aku xde awek ke…ade ke..ade 2 ke…ade 3…dan kepada en odin… jgan soh aku update status aku lg hohoho… bila tiba masa nnt aku buat liputan khas.. macam en emptyspace nak buat liputan kawin die akhir blan may ni…hohoho

p/s: hohoho sori la kalo semenjak 2 menjak ni post aku sume bende yg mgarut2…hohoho skrg ni tu je bnde yg terlintas nk dijadikan tajuk entry…:-“:-“

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

5 Responses to “statusku=krisis..”

  1. Mohd Ismail says:

    aku baca entri ko.. aku garu kepala.. aku realize rambut aku da panjang.. sok kene potong..

    :d
    ———-
    topo: entry ini ditujukan khas untuk mereka yg lebih memahami…hohohoho

    [Reply]



  2. oDiN says:

    t0p0:
    baik encik t0p0
    daku akan mengunci mulut daku dari memberitahu siapa awek mu itu ..
    cheers dude ..
    aku dpt tau dier awek ko pon secara x sengaja kan ..

    btw aku ada cter kt salam ngan cat .. aku kene GELAK KAH KAH KAH KIH KIH KIH psl awek ko tuh . huhu .. pengajaran untuk aku ..

    Kalo nk usha .. tanya direct dh ada pakwe lom .. jgn sebarangan main kem salam jerk
    ekekeke
    ———-
    topo: ape yg ko tau hanyalah secebis kecil dari sesuatu yg sgat complex….

    [Reply]



  3. afif says:

    org cm ko pown ader krisis gak ke????

    :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?
    ———-
    topo: tu la aku pon pelik….

    [Reply]



  4. afif says:

    weh..
    ko roger kt mike….
    aku windu perot dye….
    :d:d:d:d:d

    hahahh..!!
    ———–
    topo: jom la buat hang out version 2.0…8->:-c

    [Reply]



  5. deiyno fawwazah says:

    aku tau sape awek ko…
    hahahahaha.
    saban hari ku menatap wajahnya…
    jgn ko takut.
    esok ku ambil gmbr nya letak di blog ku…kata…inilah awek topo…
    muahahahahaha.
    kamu tak indie sepertikoo..
    ———-
    topo: jgan…

    [Reply]



Leave a Reply