iron man the movie

Reviews March 4th, 2008


aku macam dah ketagih la plak nak letak video kt blog ni… tp seriously trailer ironman ni sangat mengujakan aku…bagi sesiapa yang x kenal dengan ironman ni…for your info, ironman ni kira segerombolan dengan x-man, spiderman dan watak2 super hero lain keluaran marvel.. aku memang suka movie super hero yang diadaptasi dari komik… hohooho style gile..aku akan bagi sinopsis iron man dalam bahasa melayu…hohooh
ok movie ni berkisahkan tentang Tony Stark (robert downey junior) yang merupakan seorg billionaire yg genius.. dia mencipta dan membekalkan senjata api kepada pihak tentera sebagai satu sumber pendapatan… pada suatu hari die telah diculik oleh pihak pengganas yang memaksanya untuk menyiapkan peluru berpandu milik mereka…hohohoh dia dikurung bg menyiapkan projek itu.. hohoho Tony x buat peluru berpandu tu tp sebaliknya..dengan guna ape yg ade kt dalm bilik tu.. die cipta satu dirah yang bertujuan untuk melepaskan diri.. sebaik tiba di rumah.. tony mengupgrade dirah die td menjadi kepada sesuatu yg sangat cool dan diadmire oleh aku.. hohoho dengan kuasa yg dia miliki kini.. die bertekad dan berazam untuk mempertahankan bumi dan manusia sejagat dari sebarg bencana…tp semua tidak berjalan dengan lancar…hohohooh wujud sorg lagi manusia besi yang menjadi musuh Iron man…hohohoho ingin tahu kesudahannya???nantikan di pawagam pada 2 mei 2008 (UK released… kalo kt Malaysia maybe 9-14 Mei…hohooho tunggu je la bulan MEi ni…)nak tau detail sila lawati

http://ironmanmovie.marvel.com
http://ironmanthemovie.com

HEROES AREN’T BORN

THEY’RE BUILT

11 Responses to “iron man the movie”

  1. BaseGuardian says:

    Btul bro, ni pilim paling ditunggu wa tahun ni :d

    [Reply]



  2. azie says:

    tanya sket boley??
    ni citer suspense thriller, action movie or comedy? ulasan anda banyak “hohoho”, mcm santa claus je.movie ni klakar ke?muahaha:d
    ———-
    topo: hohoho lpas tgok trailer die rasanya cerita ni klaka x??? “hohoho” tu dah jadi cam habit la… kt mane2 mmg ade tulis…movie ni bergenre super hero.. stdardnya, movie yg bergenre sedemikian ada pakej lengkap…suspen,lawak,romantik dll..
    p/s aku sgat nak tahu siapa kamu… pasni bg la link fster ke myspace ke…ape2 ke..hohoho

    [Reply]



  3. BaseGuardian says:

    @topo, yang sumer2 kategori tu Sivaji the boss tuh :d
    ———-
    topo: 😮 huh??? siape tu siva??

    [Reply]



  4. deennasour says:

    aku tgk treller movie nih,,wah,,dasyat..letup sana letup sini~
    wargh,,,bes2..
    ———-
    topo: yang letup2 tu je ko kate bes.. sikit pon ko xnak puji costume die… weh semart tu dirah besi tu…:d

    [Reply]



  5. BaseGuardian says:

    @ topo, ni hah Sivaji ngko :b
    http://www.veoh.com/videos/v2831645pBEwkCMz
    ———-
    topo: lol cerita ala2 padayappa rupanya… layan la plak lgu ni.. aku tgah goyang2 kapla ni..hoho

    [Reply]



  6. azwanhadzree says:

    u hv been tagged
    ———-
    topo: hohoho 1st tag..nanti aku jawab tag tu ye…

    [Reply]



  7. zaki says:

    Aku kena booking anual leave lah macam nie utk tengok cerita nie…:-?
    ———-
    topo: berbaloi2..memang seswai la klo ko amek leave sbab nk tgok iron man… confirm senang approve..hohoho xpon ko anjurkan je lawatan tempat kerja g tgok movie ni..:d/

    [Reply]



  8. Ken says:

    Interesting trailer. I hope it’s as good as it is.

    Batman Dark Knight pun looks promising.

    Ken
    Empowering Youth
    ———-
    topo: really hope so…I just knew about batman yesterday..hohooho I’m not so interested in that rubber costume guy…hohoho

    [Reply]



  9. nUrULeFA says:

    dUde…uk blUm released agi l0r~

    i think uS maybe…

    waAah,an0ther superher0 m0vie agie…bEsH2!:d

    yup2 bAtmAn d’m0vie, can’t wait f0r it t0o…
    ———-
    topo: LOL kan aku dah ckap kt atas released 2nd May…hohoho

    [Reply]



  10. titan says:

    arghhh..terpakse la aku layan DVD atau download dari torrent je..wayang jauh maa..:((

    [Reply]



Trackbacks

  1. Iron Man, Movie Trailer & The New Avengers | [one] blog, world, life. Live It!

Leave a Reply