hai saya sofia….

Life March 22nd, 2008

semalam aku mendapat sms daripada satu no asing yang beroperatorkan makhluk kuning…yang menimbulkan seribu kemusykilan pada aku.. sms2 sebegini mmg sering aku dapat masa kt matrix dulu.. tapi bila dah masuk UTeM.. ni 1st time…smsnya adalah seperti di bawah..

HAI, AWK N****** KAN? SY SOFIA KLS AWAK MS KAT MATRIX DL INGAT X? BLH XKITA BERKENALAN?

sebelom tu.. N****** tu nama sebenar aku…dan belum boleh didedahkan buat masa ini… kemusykilan2 yang timbul adalah seperti berikut:

  1. masa kat matrix dulu…semua org panggil aku topo.. lecturer pon ade beberapa org je yang panggil aku N******
  2. SY SOFIA KLS AWAK MS KAT MATRIX???? sofia klas aku?? klas bkan nama sofia.. klas aku masa kt matrix dulu f3p2… lagi pon kelas boleh anta sms ke??? hohoho musykil2…
  3. ok.. aku menambah sikit logik ke dalam sms ni dgan menambah perkataan bdak dan mnjadi SY SOFIA BDK KLS AWAK MS KAT MATRIX…ok bdak klas aku ade 25 org asalnya.. pastu ade yg lah p UTP la p fly la.. p jadi cgu la.. p Uniten la… tp xde sorg pon yang bernama sofia…
  4. mengenali semua bdak kelas aku… bkan sahaja nama penuh mereka.. contact no malah bday diorg pon aku tau… tp siapa sofia??
  5. ok… dia ckap dia klas aku masa kt matrix.. abis kalo dah sama kelas… buat pe nak berkenalan lagi.. dah confirm2 la aku knal ko… dan ko knal aku…..:-/
  6. ok last one… apsal la si sofia ni antar sms kat aku dgan menggunakan huruf besar??? tu yang paling memusykilkan aku….

hohohooh kepada sesiapa yg berkaitan ni… dan mungkin mengenali si sofia ni… sila la explain kat aku segala kemusykilan yang timbul ini… #-o#-o

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

18 Responses to “hai saya sofia….”

  1. emptyspace says:

    entah-entah.. sofie kot.. kekekekekekee.. mohd sofie… eiii seramm :d
    ———-
    topo: misteri gak tu…:-?

    [Reply]



  2. afif says:

    :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

    bakal pengarang jantung buah hati ko kowt…
    :-“:-“:-“:-“:-”

    layan jerr….
    kang klu kawin ngan si SOFIA 2 cpt2 bgtau aku…

    :d/:d/:d/:d/:d/:d/:d/
    ———-
    topo: sengal… nak layan apa.. knal pon x…aku reply die x respon..

    [Reply]



  3. nUrULeFA says:

    hahaha~:dsEram gak..
    hantU k0t, hahaha~:d

    pLik gak?:-?
    xde la maybe de s0me0ne yg admiRe k0 k0t…
    dAsyat t0l…sekArang p0n die msih mEncAri kamU!
    bek2 ea?
    ———-
    topo: sbab baru skrg die carik la yg aku plik…
    hantu??? hohohoho dasat gak aku ni.. hantu pon ade yg admire aku..(~~)

    [Reply]



  4. BaseGuardian says:

    Sofea Jane kut?? :d
    ———-
    topo: hohoho comment yg ke 200
    kalo sofea jane.. gua layan je.. cun gak tu..:x

    [Reply]



  5. oDiN says:

    Aku rasa awek ko la sajer nk test ko
    😛

    :d/:d/

    psttt. .. kem salam awek ko eyh .. kata best man wins kan ..? hua hua hua hua (gelak jahat .. )
    ———-
    topo: awek?? hohohohoho
    dah tentu2 la aku mnang…hohoh

    [Reply]



  6. titan says:

    apa ko merapik nih aa..:-?
    ——–
    topo: menceritakan perihal msg pelik yg aku dapat baru2 ni…hohohoho mane la tau si sofia ni baca blog aku…/:)

    [Reply]



  7. shatilah says:

    😕 entah2 ada org pekena.
    ceh
    hoho :)>-
    ———-
    topo:xpe aku suka org kenakan camni….seb baek la die xrespon..kalo x mau 4-5 ringgit abis dok blas sms aku….:D

    [Reply]



  8. CypherHackz says:

    Kau letak je no phone die. Biar semua orang berkenalan dengan dia pulak. Kecuali la kalau kau nak save kan… :-”
    ———–
    topo: aku da nk ltak da no die… tp pk2 balik.. skali kalo btol la cun mcam sofia jane.. x gigit jari plak ak…hohoho

    [Reply]



  9. nuX says:

    :d/ hahaha.. lu ade secret admire topo? gile arh..

    anyhow.. layan je.. x pun, bg je nombor dia kat abang2 yg ade kat cafe tu.. hahaha..

    [Reply]



  10. Peyus says:

    sofia a pervert??
    or
    sofia a stalker??

    hmm..:-?

    Jaga2! diri anda diperhatikn..haha!

    [Reply]



  11. nUUr says:

    waaah en topo kite ade peminat,hoho layyan aje,zassz
    ———-
    topo: hohoho ak ade byak lg komitmen lain…

    [Reply]



  12. nuX says:

    i think.. she is a pervert.. hahaha..:d

    [Reply]



  13. pluginbaby says:

    a slut kot.. 8-|

    [Reply]



  14. wanwma says:

    😡 ada makhluk asing jatuh cinta kt kau la tu!

    [Reply]



  15. miyn says:

    :)>-

    kaum lelaki sukakah feremfuan anta msj cmtu? rasanya slalu laki ja wat…hihi, cm pelik ja~
    ———-
    topo: yeke laki yg slalu buat #-o.. rsenya kekawan aku xpnah buat camtu…:-??

    [Reply]



  16. chokilala says:

    erk.. sape la si malang yang minat ko tu.. 😮
    aku rasa laki la, pompuan xkan msg camtu la..

    btw, bkn ke ko ade letak URL blog kat buletin mhs..
    kot2 dia berkenan tgk ko.. tu yg dia berusaha carik num ko ke..

    aku rasa laki la.. nama saufi ke.. hahaha :)>-
    ———-
    topo: hohoho citer ni da lama dah.. saje je naikkan balik.. kot2 ade yg terasa ke.. hohohoho

    [Reply]



  17. shasha says:

    salam, cik topo o:-)

    sumpa saye ckp,
    blog cik topo mmg la best tahap gle2
    sbb bile saye baca post2 cik topo, mesti saye gelak berguling-guling macam ni – =))
    ok la cik topo, izinkan patik mengundur diri dulu 😛
    ———-
    topo: hohoh kamu rupanya stalker yang sedang mengendap blog ni.. hohoho

    jap2 apsal cik topo plak??? aku ni jejaka malaya yang macho…:ehsan01:

    [Reply]



Trackbacks

  1. topo love being single... | topotato.com

Leave a Reply