vista oh vista: nk kene format ke ni???

Life February 9th, 2008

hohohoho setelah lebih 5 bulan aku guna vista tanpa sebarang masalah… beberapa hari lepas aku terasa nk format laptop ni… hohohoho masalah dia satu je… ym.. die tulis..

aku dah try reinstall ym lebih 3-4 kali…. error ni aku ambil dari pelbagai versi ym9 & ym8 dua-dua kuarkan error yg sama…sekrg ni aku tgah mencari punca masalah dia… sama ade berpunca daripada wordpressThemeGen yg aku install (dah uninstall balik dah pon) @ pendrive kakak aku yg ade pelbagai virus..tp aku sgat yakin bkan sebab pendrive kakak aku sbab dah banyak kali dah aku cucuk pendrive tu..aku pon agak yakin bkan sbab themeGen sbab xde org pon yg complain kt neutronics… damn ar…baru je beberapa hari lepas aku buat review pasal main pecah2 skrin ym… tp sekarg ni ym aku problem and aku guna ym vista sekarg ni sebab tu je yg xde error… aku bkan suke sangat pon ym vista ni….still preview version la… more info about ym8,ym9,ym vista ade kt post battle of ym yg aku buat suatu ketika dulu.. dah banyak cara aku cuba dan option terakhir aku adalah format… aku blom bleh format lg latop aku atas beberapa sebab

1) aku xde medium nk backup data…

2)aku xde driver.. mana ntah aku ltak.. kt Murni kot…

3)cd vista pon aku xde.. xp ade la.. melambak kt rumah ni.. aku sayang vista.. xnak pakai xp….

4)aku sayang ca antivirus aku yg ori ni dan bakal expired blan 8… aku xde installer..

sesiapa ade solution silalah kemukakan kt aku…tolong…..

7 Responses to “vista oh vista: nk kene format ke ni???”

  1. emptyspace says:

    1. hdd ko brape gig? ko dah buat partition? kalo dah buat partition, format c je takpe kan?

    2. ko ilang driver ko? aku suggest ko pakai driver genius.. backup kat D, pastu format, nanti update driver dari D..

    3. ko torrent je vista tu.. hehe..

    4. solution, pakai cracked punye.. thihihi..

    [Reply]



  2. top0 says:

    1. hohohoho lupe plak bleh format C je hohoho..
    2. driver ni da ade soltuon… ak lupe aku bleh download…#-o
    3. ni yg masalah… ak sgt x mesra torrent.. skrg ni aku tgh torrent movie da dkat 2 hari dah… ade tips torrent?? hohoho:(:d:d
    4. hohoho
    kalo xde solution laen dlam masa 24 jam ni tepaksa gak la aku format:((:(( da xbleh nk kerek ngan member laptop aku kebal..ok je xpnah format..

    [Reply]



  3. NoktahHitam says:

    kalau susah sgt, ko pakai pidgin. tak yah pakai ym dah.

    [Reply]



  4. top0 says:

    aku sayang kt sweetIM..hohohooho pidgin x support sweetIM..hohohoh

    [Reply]



  5. emptyspace says:

    kalu ko tak mesra torrent, ko pasti mesra rapidshare.. hehe.. kne download 34 file bersaiz 100mb.. kekeke.. penat woo

    top0: :o34 file?? 100mb?? damn… pirate la jawabnya…

    [Reply]



  6. dfebian says:

    kau ada crack vista tak?.aku nak activate vista aku..
    ———-
    topo: crack vista??? xde r.. aku nye cd dah siap crack+activate… xyah masuk pape key…

    [Reply]



Trackbacks

  1. post terakhir.... | my liFe as topO...

Leave a Reply