smash my screen..

Reviews February 6th, 2008

 

 

 


klik utk image yg lg besar..

kalau korg pergi dkt page about me.. ade aku tulis smash my screen utk pertanyaan lanjut… mcam mane nk smash screen aku??? guna hammer??? hohoho x la..dulu aku dah pernah buat review pasal benda ni..battle of ym.. tp ramai lg yg tanya pasal benda ni… ok ni aku rewrite balik dngan lebih detail… ok… anda berasa sangat bengang dgan rakan anda??? rasa mcm nk pecahkan je skrin die??? jgan runsing lg… download la add ons ini sweetIM….(ia bukan saja boleh digunakan utk ym.. malah utk msn skali…)… selain daripada memecahkan skrin anda… banyak lagi features yg best ade kt sini…jika sebelum ini.. jika anda bosan, anda hanya akan menulis 8-|… kini x payah lg… ekspressikan keboringan anda dengan lebih menarik lg…

klik untuk image lg besar

hohoho kan hilang sket kebosanan…selain daripada smash screen dgan gambar katak ni… banyak lagi features2 yg sgat menarik untuk di explore.. rajin2 la explore bersama rakan2…kalo korg da download sweetIM ni tp member korg xde.. jgan risau.. bila korg send je bnda ni kt diorg nnt dapat satu link… tp cara yg lebih baik adalah jemput diorg datg blog ni and downlod kt sini… hohohoho promote2….

p/s: thanks to cik munirah sbab introduce sweetIM ni..

5 Responses to “smash my screen..”

  1. CypherHackz says:

    Aku still tak faham cara bende alah ni berfungsi. Cuba kau buat secara video pulak. Ekekeke… (sekali sekala susahkan member kan…)

    [Reply]



  2. top0 says:

    hohoho video??? :-?:-? pe kate ko download pastu buzz aku… hohohoho nnt aku pecahkan skrin ko… praktikal baru lagi berkesan…:d:d

    [Reply]



  3. deennasour says:

    nampaknya emoticon aku lagi canggih,,,hehehehe

    erm,,lama dah aku guna mende ni,
    yg tak best nyer,,member ramai tak ada lagi mende ni,,layan sorang je lah~

    [Reply]



  4. topo says:

    jom kita buat campaign mari gunakan sweetIm… member aku sumer dah terpengaruh dah..hohoho sekarang ni dia dah compatible dgan ym 9…pas ak format lappy ak akan guna ym9 yeah..:)>-:)>-

    [Reply]



Trackbacks

  1. vista oh vista: nk kene format ke ni??? | my liFe as topO...

Leave a Reply