football shirts cheap manchester united football shirts cheap england football shirts cheap real madrid football shirts cheap northern ireland football shirts cheap borussia dortmund football shirts cheap ac milan football shirts cheap inter milan football shirts cheap brazil football shirts cheap manchester city football shirts cheap arsenal football shirts European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china

power rangers ep2…

Life February 12th, 2008

hohohoho selepas post aku mengenai dunia baru the movie, post tentang power rangers sgat mesra search engine.. saban hari ramai org search dkat yahoo pasal power rangers.. dan keyword gambar power rangers diterajui oleh aku dengan jayanya… hohohoho aku sgt yakin mereka yg search tentang power rangers ni terdiri daripada mereka yg masih kecil.. so adik2 sekalian.. hari ini abg top0 akan sambung mengenai power rangers sampai habis…hahahahah

ok episod satu dah cerita sampai time rangers.. kini tibalah masanya untuk….

Power Rangers: Wild Force

ok selepas tamat kisah pengembaraan masa… tibalah masanya untuk power rangers wild force beraksi..sekali lg power rangers menggunakan binatang sebagai tema… adoi.. bosan aku.. plot cerita ni berkisar tentang 5 org remaja yg terpilih jd rangers (tipikal la…) berlatar belakangkan hutan… ala2 barbarian kuno….

Power Rangers: Ninja Storm
ninja storm.. sekali lg power rangers menggunakan tema ninja.. tp kali ni lebih mantap… berkisar tentang puak ninja angin yg dimusnahkan oleh satu kuasa jahat… dan sifunya disumpah menjadi tikus…hanya 3 org je yg terselamat..sebab mereka dtg lambat…huhuhu mereka terus dilantik menjadi power rangers..mereka turut dibantu oleh 2 lagi rangers dari puak petir ke kilat…ak pon xtau… bersam2 mereka mempertahankan dunia dari ancaman penjahat…

Power Rangers: Dino Thunder
dino thunder….tema yg digunakan adalah dinosour… sama macam mighty morphin power rangers dulu… rangers kali ni mmg ade kaitan dgan rangers generasi pertama tu sebab Tommy muncul kembali menjadi power rangers dgan kuasa serba baru… layan gak cerita ni hohoho..

Power Rangers: S.P.D.
S.P.D adalah singkatan utk Space Patrol Delta…rangersyg berlatar masa tahun 2025 ni berkisarkan tentang bumi yg kehilangan pertahanan pertam, A-Squad dan memaksa pihak atasan mencari pengganti,B-Squad yg terdiri daripada pelbagai lapisan masyarakat… kalo dalam ninja storm, ketua dia tikus, tp dlam SPD ni ketua dia sekor anjing… aku lg suka Zordon jd ketua dulu la….

Power Rangers: Mystic Force

hohoho ni la power rangers yg sedang menyerang tv Malaysia sekarg ni.. setiap Sabtu dan Ahad jam 5.30 ptg tv2…power rangers kali ni bertemakan unsur mistik dan diselitkan penggunaan magic.. hohoho nak morphing pon pakai jampi…hohoho aku xboleh bg banyak review pasal Mystic force sbab still ade dkt tv lg.. nak tau tgok sendri pada masa yg dinyatakan di atas.. best gak rangers ni.. layan dowh..

Power Rangers: Operation Overdrive

ok power rangers ni blom keluar lg kt Tv Malaysia just a little preview yg aku boleh bg khas untuk korg…berkisarkan 5 org remaja yg gagah berani terpilih utk menyelamatkan bumi dan mencari batu2 sakti yg boleh memberi kuasa power rangers pada mereka…xjadi la aku tulis panjang2… hohohoo apa yg menarik pasal rangers ni.. korg akan jumpa ramai rangers dari pelbagai generasi yg akan membantu mereka… hohoho bukan tu aja… zord pon sama.. hohoho kira mengimbau kenangan lampau la ni.. so kepada anda sekalian tungu dan saksikanlah power rangers operation overdrive yg bakal ditayangkan sebaik sahaja mystic force tamat…hohoho

TAMAT

9 Responses to “power rangers ep2…”

  1. yipguseng says:

    fuaahhhh!! nvr tot there are so many power rangers!

    my memory stop at the “mighty MORPHINE power rangers” :P

    still those dinosaurs type :P

    [Reply]



  2. azwanhadzree says:

    since no 2 and no 3 n perempuan, MMPR sudah dilupakan

    topO: perempuan??? perempuan ape plak ni??? blur aku..

    [Reply]



  3. sh says:

    my pebret…

    [Reply]



  4. amar says:

    pergh… peveret ah ni..
    kalo leh kumpul sume cite die ni..
    sampai cucu cicit la knal cite2 neh sume..
    thanks abg topo utk post yg terbaek

    [Reply]



  5. akmal says:

    BESTNYE.NICE.I LIKE IT.

    [Reply]



  6. g-ah says:

    wow nak 1 ley x…:ehsan02::ipin01::upin02:

    [Reply]



  7. Kill-Vearn says:

    ades ada lak versi dua.. mmg banyak tol ko cari ek.. aku suka kerja ko neh.. kalo leh nak cari smua video neh…

    [Reply]



  8. nikillas says:

    haahaha.. versi2 yang ni aku kurang sket nak tgk..
    sebab dah naik boring dah.. mungkin sebab dah tue dah kot.. haha.. tapi ada rasa gak nak tgk lagi power ranger ni.. sebab nak tgk perkembangan terbaru citer ni..

    [Reply]



  9. shima says:

    suke giler power rangers…
    ———-
    topo: aku pon suke jugak.. hohoho

    [Reply]



Leave a Reply

cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | Cheap Barcelona football shirts  | Cheap Manchester United football shirts  | Cheap Real Madrid football shirts  | Cheap AC Milan football shirts  | Cheap England football shirts  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | Cheap Barcelona football shirts  | Cheap Manchester United football shirts  | Cheap Real Madrid football shirts  | Cheap AC Milan football shirts  | Cheap England football shirts  |
cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  |
70-410 exam  | 70-488 dumps  | 70-461 exam  | MB5-705 dumps  | 200-120 exam  | 70-486 dumps  | 70-411 exam  | 70-480 dumps  | 70-346 exam  | 70-462 dumps  | 70-347 exam  | 70-412 dumps  | 70-483 exam  | 70-417 dumps  | MB2-703 exam  | 70-331 dumps  | 220-802 exam  | C4040-252 dumps  | C_TADM51_731 exam  | 1Z0-061 dumps  | 70-487 exam  | 400-101 dumps  | CCD-410 exam  | 100-101 dumps  | MB2-700 exam  | 1Z0-060 dumps  | 70-463 exam  | EX200 dumps  | C4040-250 exam  | 300-115 dumps  | 640-554 exam  | 70-533 dumps  | 70-532 exam  | VCP550 dumps  | 1Z0-803 exam  | 220-801 dumps  | 300-101 exam  | 70-467 dumps  | CISSP exam  | SY0-401 dumps  | MB2-702 exam  | 640-911 dumps  | 74-335 exam  | 700-505 dumps  | 70-414 exam  | 810-401 dumps  | 700-501 exam  | CCA-500 dumps  | N10-005 exam  | 70-243 dumps  | E10-001 exam  | VCP-550 dumps  | 1Z0-062 exam  | 70-466 dumps  | 200-101 exam  | 70-489 dumps  | MB2-701 exam  | 640-864 dumps  | A00-211 exam  | C_TAW12_731 dumps  | 98-364 exam  | M70-201 dumps  | 70-413 exam  | EX0-001 dumps  | HP0-J73 exam  | ICBB dumps  | JN0-102 exam  | M70-301 dumps  | 640-461 exam  | MB6-871 dumps  | C_TFIN52_66 exam  | OG0-093 dumps  | 1Z0-144 exam  | M70-101 dumps  | 350-018 exam  | C_TSCM52_66 dumps  | C_A1FIN_10 exam  | EX300 dumps  | DEV-501 exam  | 70-680 dumps  | C_HANASUP_1 exam  | 312-50v8 dumps  | C2020-702 exam  | MB2-704 dumps  | MB7-701 exam  | SK0-003 dumps  | AWS-SysOps exam  | HP0-S41 dumps  | HP2-B115 exam  | C4040-251 dumps  | 101 exam  | 9L0-422 dumps  | 70-534 exam  | 98-349 dumps  | 70-341 exam  | 300-208 dumps  | 400-051 exam  | 98-365 dumps  | HP5-B04D exam  | PMP dumps  | 642-874 exam  | 70-332 dumps  | PRINCE2 exam  | 1Z0-051 dumps  | 1Z0-052 exam  | 1Z0-053 dumps  | 312-49v8 exam  | 74-343 dumps  | 74-697 exam  | 98-367 dumps  | ICGB exam  | SSCP dumps  | 9L0-012 exam  | 3002 dumps  | 3308 exam  | 3309 dumps  | 6209 exam  | 210-451 dumps  | 300-070 exam  | 300-075 dumps  | 300-085 exam  | 500-260 dumps  | 500-801 exam  | 700-201 dumps  | 700-703 exam  | 700-801 dumps  | 1Y0-201 exam  | 1Y0-301 dumps  | CAS-002 exam  | LX0-103 dumps  | LX0-104 exam  | CWSP-205 dumps  | E10-002 exam  | E20-026 dumps  | E22-258 exam  | ITILF dumps  | HP0-A113 exam  | HP0-D30 dumps  | HP0-S42 exam  | HP2-Z36 dumps  | C2030-284 exam  | C2070-991 dumps  | C2090-560 exam  | C2150-200 dumps  | C2180-410 exam  | C2210-422 dumps  | C4090-971 exam  | P2090-739 dumps  | CTFL_001 exam  | 010-150 dumps  | 101-400 exam  | 74-678 dumps  | 98-368 exam  | MB6-702 dumps  | MB6-703 exam  | NS0-157 dumps  | 1z0-400 exam  | 1z0-414 dumps  | 1z0-429 exam  | 1z0-430 dumps  | 1z0-432 exam  | 250-272 dumps  | ST0-304 exam  | VMCE_V8 dumps  | 1V0-601 exam  | 1V0-605 dumps  | VCAN610 exam  |