70-497 MA0-100 HP2-B84 TB0-106 HP2-K01 HP2-H09 HP2-Z04 C2180-377 1Z0-272 000-M80 A2030-283 00M-648 MB2-634 000-R15 646-205 000-782 MSC-122 P2050-006 650-026 000-N34 642-845 HP2-Z20 M2180-660 70-622 646-003 070-315 C2010-578 HP2-B46 000-654 ST0-072 250-314 C2180-607 EC1-350 COG-645 000-028 HP2-K16 LOT-848 070-561 000-209 070-226 920-136 922-109 98-366 070-639 920-139 000-733 JN0-531 646-227 ASC-091 HP2-E27 000-218 E20-495 HIO-201 P_HCMTM_64 000-228 BH0-004 HP0-P21 A01-250 GB0-190-English P2090-095 070-668J HP0-S23 070-632 JN0-350 310-027 LOT-927 156-715.70 ST0-058 COG-480 C2090-619 1Z0-212 70-665J 646-229 1Z0-226 646-230 N10-005 70-685 UM0-401 C2140-137 P2080-034 132-S-911 HP3-C29 070-521 HP0-M15 HP2-T24 70-542-Csharp HIT-001 NS0-504 000-702 1Z0-519 050-632 A2090-550 000-M221 HP2-H20 1D0-435 1Z0-040 642-352 A2180-189 000-706 70-561-Csharp power rangers ep2... | topotato.com

power rangers ep2…

Life February 12th, 2008

hohohoho selepas post aku mengenai dunia baru the movie, post tentang power rangers sgat mesra search engine.. saban hari ramai org search dkat yahoo pasal power rangers.. dan keyword gambar power rangers diterajui oleh aku dengan jayanya… hohohoho aku sgt yakin mereka yg search tentang power rangers ni terdiri daripada mereka yg masih kecil.. so adik2 sekalian.. hari ini abg top0 akan sambung mengenai power rangers sampai habis…hahahahah

ok episod satu dah cerita sampai time rangers.. kini tibalah masanya untuk….

Power Rangers: Wild Force

ok selepas tamat kisah pengembaraan masa… tibalah masanya untuk power rangers wild force beraksi..sekali lg power rangers menggunakan binatang sebagai tema… adoi.. bosan aku.. plot cerita ni berkisar tentang 5 org remaja yg terpilih jd rangers (tipikal la…) berlatar belakangkan hutan… ala2 barbarian kuno….

Power Rangers: Ninja Storm
ninja storm.. sekali lg power rangers menggunakan tema ninja.. tp kali ni lebih mantap… berkisar tentang puak ninja angin yg dimusnahkan oleh satu kuasa jahat… dan sifunya disumpah menjadi tikus…hanya 3 org je yg terselamat..sebab mereka dtg lambat…huhuhu mereka terus dilantik menjadi power rangers..mereka turut dibantu oleh 2 lagi rangers dari puak petir ke kilat…ak pon xtau… bersam2 mereka mempertahankan dunia dari ancaman penjahat…

Power Rangers: Dino Thunder
dino thunder….tema yg digunakan adalah dinosour… sama macam mighty morphin power rangers dulu… rangers kali ni mmg ade kaitan dgan rangers generasi pertama tu sebab Tommy muncul kembali menjadi power rangers dgan kuasa serba baru… layan gak cerita ni hohoho..

Power Rangers: S.P.D.
S.P.D adalah singkatan utk Space Patrol Delta…rangersyg berlatar masa tahun 2025 ni berkisarkan tentang bumi yg kehilangan pertahanan pertam, A-Squad dan memaksa pihak atasan mencari pengganti,B-Squad yg terdiri daripada pelbagai lapisan masyarakat… kalo dalam ninja storm, ketua dia tikus, tp dlam SPD ni ketua dia sekor anjing… aku lg suka Zordon jd ketua dulu la….

Power Rangers: Mystic Force

hohoho ni la power rangers yg sedang menyerang tv Malaysia sekarg ni.. setiap Sabtu dan Ahad jam 5.30 ptg tv2…power rangers kali ni bertemakan unsur mistik dan diselitkan penggunaan magic.. hohoho nak morphing pon pakai jampi…hohoho aku xboleh bg banyak review pasal Mystic force sbab still ade dkt tv lg.. nak tau tgok sendri pada masa yg dinyatakan di atas.. best gak rangers ni.. layan dowh..

Power Rangers: Operation Overdrive

ok power rangers ni blom keluar lg kt Tv Malaysia just a little preview yg aku boleh bg khas untuk korg…berkisarkan 5 org remaja yg gagah berani terpilih utk menyelamatkan bumi dan mencari batu2 sakti yg boleh memberi kuasa power rangers pada mereka…xjadi la aku tulis panjang2… hohohoo apa yg menarik pasal rangers ni.. korg akan jumpa ramai rangers dari pelbagai generasi yg akan membantu mereka… hohoho bukan tu aja… zord pon sama.. hohoho kira mengimbau kenangan lampau la ni.. so kepada anda sekalian tungu dan saksikanlah power rangers operation overdrive yg bakal ditayangkan sebaik sahaja mystic force tamat…hohoho

TAMAT

9 Responses to “power rangers ep2…”

  1. yipguseng says:

    fuaahhhh!! nvr tot there are so many power rangers!

    my memory stop at the “mighty MORPHINE power rangers” :P

    still those dinosaurs type :P

    [Reply]



  2. azwanhadzree says:

    since no 2 and no 3 n perempuan, MMPR sudah dilupakan

    topO: perempuan??? perempuan ape plak ni??? blur aku..

    [Reply]



  3. sh says:

    my pebret…

    [Reply]



  4. amar says:

    pergh… peveret ah ni..
    kalo leh kumpul sume cite die ni..
    sampai cucu cicit la knal cite2 neh sume..
    thanks abg topo utk post yg terbaek

    [Reply]



  5. akmal says:

    BESTNYE.NICE.I LIKE IT.

    [Reply]



  6. g-ah says:

    wow nak 1 ley x…:ehsan02::ipin01::upin02:

    [Reply]



  7. Kill-Vearn says:

    ades ada lak versi dua.. mmg banyak tol ko cari ek.. aku suka kerja ko neh.. kalo leh nak cari smua video neh…

    [Reply]



  8. nikillas says:

    haahaha.. versi2 yang ni aku kurang sket nak tgk..
    sebab dah naik boring dah.. mungkin sebab dah tue dah kot.. haha.. tapi ada rasa gak nak tgk lagi power ranger ni.. sebab nak tgk perkembangan terbaru citer ni..

    [Reply]



  9. shima says:

    suke giler power rangers…
    ———-
    topo: aku pon suke jugak.. hohoho

    [Reply]



Leave a Reply