aku blur….

Blogging, Life February 19th, 2008

dah agak lama rasanya aku x update blog ni… hohohoho bukannya sebab xde idea, malahan idea aku tersangat la banyak xtau nk tulis yg mana satu…so dalam post ni aku nak compile sume idea jadi satu je post…banyak gila mid term yg bakal menyusul… yg laen sume aku x risau.. paper mate je yg aku takut gile.. aku macam xtau apa2 dowh…x macam last sem… cekang je buat mate….

aku blur…. apa lagi nak tulis ni… hohohho yeah aku dapat 1st advertiser from nuffnang.. hohoho setelah sekian lama aku tgu mana2 advertiser yg nk buat iklan kt blog aku ni… at last ade jugak… aku dapat ads daripada jomstar.com..start daripada 24 feb ni… hohoho haraplah lepas ni bayak lg ads yg masuk..

aku blur…nak tulis ape lg ni…#-o…hohohoh setelah sekian lama aku xmasuk ape2 tournament last weekend aku masuk grandprix kayak…hohohoho xpnah2 aku race kayak.. belasah aje… awal2 diorg soh aku masuk single… bermati-matian aku sound diorg aku xleh masuk single… sume degil… kononnya bagi kata2 semangat.. try dlu.. cublah test.. kalo training sure boleh punye.. tu sume ayat2 manis yg aku x suke nk dengar…%-( aku pon g la training try tgok camne maen single… tp seperti yg aku agak… aku mmg xleh maen single… xsampai 10 meter kayak aku dah terbalik… bdak2 yg bg kata2 semangat berasap berapi td sume bantai gelak kaw2…siap amek2 gambar lg… cilaka tol..hoohohoho. pas dah jatuh skali smngat aku mula membara nk try lg sekali….hohoho cubaan kedua sgat mangagumkan… aku berjaya kayak jauh gak… tapi bile aku start sprint je…kayak tu mula lah menjadi songsang….x bleh blah… seb baek yg ni xde yg nampak…last sekali time tournament aku berjya gak tukar acara masuk double.. hohohoh 2-2 aku men.. 100 ngan 200… tp 2-2 kecundang time saringan.. hohoho xpe2 2nd grandprix nnt aku try lg…

aku blur….seriously… yg ni mmg aku dah xtau nk tulis ape… satu je announcement… kepada bloggers2 UTeM yg baca blog aku ni sila contact aku.. via comment ke, p kat contact page ke… ym ke.. nk hantar surat ke.. hantar burung merpati ke… buat la apa pon… aku nk survey ade brapa ramai bloggers UTeM yg aktif… ade projek sket…hohoho aku dah berjaya kesan 20++ bloggers yg aktif..so guys silalah contact aku ye…. sekian…

aku blur….

4 Responses to “aku blur….”

  1. catzer says:

    erm main kayak erk..aku weekend lepas ada piknik ngan family kat teluk kemang. Mcm nak mampos main kayak ngan anak sedara aku kat sana. Kayak aku prefer single dr double.
    ———-
    topo: aku memang xleh men single..10 meter je aku dah terbalik….

    [Reply]



  2. eya says:

    aku dak utem gak. ko kos aper? BITS ker?
    saper lagi ek blogger utem?

    aku dulu slalu men kayak kat tasik ayer keroh tu. RM3 main sampai lebam. pas da penat gi kedai air buah.. waaa rindunyer nak wat sumer2 tu.. hehehehe

    amacam utem skang. lama beb tak turun sana. jumaat ni kot aku turun utem..
    ———-
    topo: utem skrg ni camtu je r… hohoho skrg ni bdak dah kayak kt kampus tetap kt durian tunggal tu… tp layan gak kayak sampai lebam kt tasek ayer keroh tu..ohohoho

    [Reply]



  3. keraknasi says:

    aku bkn budak UTeM. tp nak komen juga. hahahahhaha.. boleh kan? :d
    ———-
    topo: nak komen…komen la… xde masalah… komen lg…komen lagi…. ade 40 post kt blog ni… komen la sume..

    [Reply]



  4. dhiya says:

    salam…
    aku dak utem…n koko aku skrg penerbitan n kewartawanan…
    aku dikehendaki membuat montaj about kayak…
    bolh tak i taw…kat mana korng sll lepak men kayak…
    n mcmner maen kayak nie…
    aku kene belajar bnyak tntg kayak….
    so…harap kamO dapat menolong saya…plez replay my coment at my email…
    fatyn_nardhiya@yahoo.com

    [Reply]



Leave a Reply