saya anti manusia plastik…

Life January 25th, 2008

manusia plastik hohohoho…. before aku mengarut dngan lebih lanjut lg…definisi manusia plastik dlam post ni bukan la manusi yang dibuat daripada plastik dan tiada kena mengena dengan mereka yg meggunakan plastik surgery…dalam post ni aku fokuskan pada mereka yg bersikap bermuka2.. atau dalam Bahasa Melayu yg lebih indah, talam dua muka… characteristic golongan manusia yg aku agak anti ni adalah seperti berikut… pandang dari luaran, masa kt public, masa dpan org rmai, masa kt dlam kelas…. mereka org yg paling baik budi pekerti… x ubah seperti gadis melayu terakhir… sopan santun je… ckap pon pnuh dengan budi bahasa… segala pertuturan disusun dgan baik agar xde yg tersinggung.. budi pekerti die… mmg menarik minat ibu2 untuk dijadikan menantu… tp kebenarannya… bila org lain x nmpak, perangai dia mmg berubah 100%…. pertuturan yg penuh dengan budi bahasa tu rupanya plastik…. perututran yg pnuh budi bahasa bertukar jaadi caci keji dan umpatan…. budi pekerti yg asalnya menarik minat ibu2 utk jadi menantu bertukar kepada sesalan ibu yg megandung…hohohoho….cukuplah tu… mlas aku nk tulis lgi characteristic mereka….  seriously ak xpham kenapa kita kena buat macam tu…. apa la bestnya bersifat kepura-puraan… ak still blur dowh ngan manusia2 macam ni… kekadang menyampah… tp kekadang cam klaka la plak manusia camni… bes gak la tgok org main ktuk blakg2 ni…. macam baling batu sorok tangan…aku pon xtau nak ckap apa lg psal manusia… dan aku amat berharap ak xkan tergolong dalam golongan manusia2 camni….rakan2 kalau aku berubah jd macam mereka… ketuk la kepla aku sambil tunjuk post ni hohohoho….

p/s: post kali ni banyak menggunakan ayat2 yg bekualiti tinggi disertakan dengan beberapa perbahasa Melayu…:d:d:d

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

10 Responses to “saya anti manusia plastik…”

  1. CypherHackz says:

    memang. betul2 berbahasa tinggi untuk entri kali ni. ish3. btw sape je perempuan itu? hua3.

    [Reply]



  2. top0 says:

    perempuan??? perempuan mane plak ni?? mne ade pompuan2..:^o:^o

    [Reply]



  3. azrn says:

    hahahaa..kantoi ko tulis situ “gadis melayu terakhir”..
    adoii..nak cong pompuan pon agak2 laa..
    ekekekeke… ni kes tak puas ati la ni..

    [Reply]



  4. top0 says:

    tu perumpamaan je la…. xkan nak ckap lelaki yg sopan santun cam pelik je…:-?:-? aku bkan x puas hati @ keciwa…just blur & ingin tahu..lg satu… selame ak hidup ni mmg ak lg jumpa ramai perempuan plastik compare to lelaki plastik…~:>~:>

    [Reply]



  5. novatech says:

    mungkin orang tu tak bertalam 2 dua muka pun,mungkin di depan sesetengah orang dia menjaga kelakuan. tapi dengan member-member ilek je la nak berkelakuan beruk pun.

    [Reply]



  6. top0 says:

    “berkelakuan beruk” :(|):(|) gua suka la ayat ni… hohohoho

    [Reply]



  7. nUrULeFA says:

    huhu,intresting t0pic!ermm..1st tyme bce engatkn u aim gurl..w0w,d’guyz p0n ade plastic human aka hip0krit k0t…dasyat~

    [Reply]



  8. titan says:

    Aha..biasalah tu. Pempuan memang cam gitu. Mula2 kita nak kenal. Memang baik sampai pijak semuat tak mati..bila dah terbongkang..pijak gajah pun mati../:)

    [Reply]



  9. frezz says:

    eleh…2 cm nk mengata ak je 2… xpe la…:-w

    [Reply]



  10. top0 says:

    @ epa & titan…aku x aim pada specific gender mahupun person

    @ frezz aku bkan ngata ko…

    [-([-(

    [Reply]



Leave a Reply