problems with advertlets…..(solved :-?

Blogging, Reviews January 5th, 2008

advertlets
masa aku try nak bukak blog ni tiba2 je transfer pg web adbaaz… mula2 aku ingatkan coding aku ada problem sbab aku byak edit coding blog ni… tp pastu ak try bukak internet tanpa batasan…. pon sama gak… dekat adbaaz tu ada tulis advertlets… aku pon cuba la try blog2 laen yg guna advertlets gak.. sume sama je.. direct pergi adbaaz tu… pastu aku pon kononnya nak pg la report kt advertlets… rupa2 nya domain die da expired…. so lpas aku buang sume coding dripada advertlets baru la blog ak berfungsi dengan baik… hohoho cpatlah advertlets fix problem ni… sebab aku memang guna advertlets je… x guna advertisement lain… support Malaysian product… diharap advertlets dapat fix problem ni dgna kadar yang segera…

yes advertlets dah bayar bill… advertlets kini berfungsi dengan baik.... apsal aku view boleh tp org len view xleh??? musykil aku…. terpaksa la aku buang ads tu…

just now aku teruskan melayari blog2 yang bermasalah…. aku jumpe blog yang josh lim buat sempena kecelakaan yang menimpa… dia kata bnde tu dah setel td.. maybe sbab tu la aku dapat bukak advertlets td… tp selepas beberapa ketika, die buat hal balik….

2 Responses to “problems with advertlets…..(solved :-?”

  1. Advertlets Support says:

    Hi, we are aware of the problem and are resolving it. http://www.advertlets.com should be back online shortly.

    [Reply]



  2. emptyspace says:

    yo bro, tahniah blog ko dah siap.. hohoho..

    [Reply]



Leave a Reply