gliterrati program from Nuffnang…

January 8th, 2008 5 Comments   Posted in Blogging, Reviews

selepas masalah yang dihadapi oleh advertlets… aku terus je beralih arah pada nuffnang…. bukannya aku tak setia pada advertlets… tp agak kecewa la… web yg hebat macam tu boleh ade problem yang x sepatutnya… lagi satu kalu setakat sehari dua boleh consider lagi… kasi can la weekend…. tp ak try bukak hari isnin pon problem gak tu yang aku mula berpaling tadah tu…. tapi thanks to advertlets, trafik aku naik dgan sangat memberansangkan… ok tutup cerita advertlets… maser aku dah daftar untuk nuffnang, die bg aku satu email pasal gliterrati club exclusive program for nuffnangers… yang bermula 13 Jan ni….hohoho banyak gak la advantage yang dicanangkan…hohoho anda tidak perlu mendaftar kerana semua ahli nuffnang didaftar secara automatik… tapi ade satu statement die yang menarik minat aku… untuk menyertai exclusive program ni.. anda tidak boleh meletakkan mana2 ads lain yang berpengkalan di south east asia…. so maknenye advertlets pon x boleh la… adakah nuffnang cube mengambil kesempatan di atas kecelakaan yg menimpa advertlets… hohoho ntah la.. aku pon xtau.. so just wait and see je la kebagusan gliterrati yang bakal bermula 13 Jan ini….untuk keterangan lanjut dan dalam bahasa inggeris lawati lah page nuffnang

happy birthday to me!!!

January 8th, 2008 1 Comment   Posted in Life

this is a special post to thank all my family and friend who remembered my birthday… thanks a lot guys…

firstly to my family…. mum, dad, kak long and other siblings…. thanks a lot guys… though there is no birthday cake and candles, but you guys brighten up my life……

to my classmate…. wai sun, yen mei, low ru shi…dhana, deena.. azzah..shedah.. thanks for the glittering birthday wish.. hohoho I got lots of unique comments on my birthday….

also to my classmate… jeremy,victor,tiong lee.. thanks for singing birthday song during tech comm class… though it is off the pitch… hahaha thanks guys…

and to those who send birthday sms to me…my classmate, zue and pei pei… thanks a lot… they are the only person that have my number… hohohoho my phone number is very top secret hahahaha…. my ex classmate.. miza and tika…. thanks for remembering me that I’m only 19…..hohohoho

to my ex merantianz friends… oa,acab,cabern.palito,paiz..lawi… thanks guys because you remember me…. hohoho sorry I can’t make it to the gathering….

hohoho wishes from far-far away… from Jordan.. thanks wan… hohoho last year sent me sms from jordan… this year maybe he got crisis with money and could not afford it… anyway thanks a lot man…. wish from manchester… my loyal blog reader hohoho thanks epa….

and not to forget.. wishes from acrux member…. asmida and ezzah… thanks guys becouse you still remember me….

and last but not least… to my house mate… zaki, erman..amy,wan,zul,fahimi,izan,dan, and especially to bob…. thaks for the flour and eggs… But I really hope that next year, instead of flour and eggs why don’t you guys buy me a cake… hohoho anyway thanks a lot guys… I END UP CLEANING ALL THE MESS WHILE THEY WERE THE ONE WHO HAD ALL THE FUN….

THANKS A LOT GUYS…

problems with advertlets…..(solved :-?

January 5th, 2008 2 Comments   Posted in Blogging, Reviews

advertlets
masa aku try nak bukak blog ni tiba2 je transfer pg web adbaaz… mula2 aku ingatkan coding aku ada problem sbab aku byak edit coding blog ni… tp pastu ak try bukak internet tanpa batasan…. pon sama gak… dekat adbaaz tu ada tulis advertlets… aku pon cuba la try blog2 laen yg guna advertlets gak.. sume sama je.. direct pergi adbaaz tu… pastu aku pon kononnya nak pg la report kt advertlets… rupa2 nya domain die da expired…. so lpas aku buang sume coding dripada advertlets baru la blog ak berfungsi dengan baik… hohoho cpatlah advertlets fix problem ni… sebab aku memang guna advertlets je… x guna advertisement lain… support Malaysian product… diharap advertlets dapat fix problem ni dgna kadar yang segera…

yes advertlets dah bayar bill… advertlets kini berfungsi dengan baik.... apsal aku view boleh tp org len view xleh??? musykil aku…. terpaksa la aku buang ads tu…

just now aku teruskan melayari blog2 yang bermasalah…. aku jumpe blog yang josh lim buat sempena kecelakaan yang menimpa… dia kata bnde tu dah setel td.. maybe sbab tu la aku dapat bukak advertlets td… tp selepas beberapa ketika, die buat hal balik….