I’m hair less again!!!

Life January 14th, 2008

aku telah kembali ke bentuk asal…. aku kini telah mencantas rambutku yang panjang berjurai dan ikal mayang itu:):) hahaha… rambutku kini tinggal kurang dari seinchi…rasanya la…mengikut Jai dlam BlogOhBlog,ramai otai2 blogger berambut pendek aka botak… mungkinkah ini langkah pertama untuk menjadi problogger 😕 hohoho….kerja pemotongan rambutku kini tidak lagi dipandang sinis oleh rkan2 seperti yg berlaku sem lpas… kalo semester lpas, bile aku  ptong pendek gile, bdak sume pandang pelik je… sekor2 cam nk terkam je aku ni… naseb baik xde yg terkam…. tp aku dihujani dgan soalan dari pelbagai pihak yang bertanyakan bende yang sama… rasa cam nk gantung je jawapan die kt leher biar org x tanya lg… tp kini mereka sperti sudah mengerti…hahaha tp aku mendapat satu lg pendapat drpda dorg… mereka ckap aku gunting rambut 1 sem sekali je… ohoho bile difikirkan btol gak… time awal2 sem aku mencantas sumer rambut aku… and aku akan biarkan rambut panjang smpai la aku rasa rimas dan kembali mencantas rambut aku… hohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

6 Responses to “I’m hair less again!!!”

  1. emptyspace says:

    Jai botak licin, ko pun botak licin aa kalau berani.. hehehe

    [Reply]



  2. top0 says:

    aku nak licin dah… tp x dpat restu ibu bapa…

    [Reply]



  3. ajacx says:

    tapi apesal rmbut aku pnjang? huhu….aku xleh jadi problogger ke?

    [Reply]



  4. top0 says:

    ntah aku pon xtau…apsal rambut ko panjang ek :-?:-?… yg pasal boleh ke x ko jd problogger 2 aku xlyak nak ckap…

    [Reply]



  5. deennasour says:

    wakaka,,,,ko gantung jerk jawapan napa ko potong rambut kat leher tuh~
    problogger?
    aku tgh pk camner rupa khai and vangardx rambut botak?
    😀

    [Reply]



  6. ajacx says:

    aku tau la aku xlayak nak jadi problogger kan ? :((

    [Reply]



Leave a Reply