gliterrati program from Nuffnang…

Blogging, Reviews January 8th, 2008

selepas masalah yang dihadapi oleh advertlets… aku terus je beralih arah pada nuffnang…. bukannya aku tak setia pada advertlets… tp agak kecewa la… web yg hebat macam tu boleh ade problem yang x sepatutnya… lagi satu kalu setakat sehari dua boleh consider lagi… kasi can la weekend…. tp ak try bukak hari isnin pon problem gak tu yang aku mula berpaling tadah tu…. tapi thanks to advertlets, trafik aku naik dgan sangat memberansangkan… ok tutup cerita advertlets… maser aku dah daftar untuk nuffnang, die bg aku satu email pasal gliterrati club exclusive program for nuffnangers… yang bermula 13 Jan ni….hohoho banyak gak la advantage yang dicanangkan…hohoho anda tidak perlu mendaftar kerana semua ahli nuffnang didaftar secara automatik… tapi ade satu statement die yang menarik minat aku… untuk menyertai exclusive program ni.. anda tidak boleh meletakkan mana2 ads lain yang berpengkalan di south east asia…. so maknenye advertlets pon x boleh la… adakah nuffnang cube mengambil kesempatan di atas kecelakaan yg menimpa advertlets… hohoho ntah la.. aku pon xtau.. so just wait and see je la kebagusan gliterrati yang bakal bermula 13 Jan ini….untuk keterangan lanjut dan dalam bahasa inggeris lawati lah page nuffnang

5 Responses to “gliterrati program from Nuffnang…”

  1. Fahmishah says:

    aku masih ragu2 nak join masa satu.haha

    [Reply]



  2. Hidup Mati Arsenal says:

    Aku dah jadi Gliterrati exclusive member dah sekarang 😀
    Say goodbye to advertlets..heeee

    [Reply]



  3. top0 says:

    aku tunggu sampai gliterrati ni start dulu… tgok dulu cam mana…kalau cam celaka xjadi exclusive member pon xpe la…..

    [Reply]



  4. AMR says:

    Bilalah nak dapat gliterrati ni.. Huhu..

    [Reply]



Trackbacks

  1. iklan di blog topo.. | my liFe as topO...

Leave a Reply