dunia baru the movie…

Life January 19th, 2008

aku agak minat gak la cerita dunia baru ni…walaupun semenjak 2 menjak ni cerita ni macam mngarut sket… hohoho movie dia akan released pada 7 feb… x sabar nk pg tgok…

ok cerita ni pasal Anizah yang sepatutnya melanjutkan pelajaran ke UK dalam bidang nanotechnologi tetapi diculik oleh
bekas teman lelakinya Fazley. fazley memaksanya meninggalkan nota kepada rakan2nya yang mengatakan bahawa dia akan meninggalkan semua impiannya untuk n=berkhwin dengan Fazley.

disebabkan nota tersebut, Opie,Tajul,Madihah,Suzana,Erika & Darius mengambil keputusan untuk menghalang Anizah dari berkahwin dan pergi ke Thailand.

mereka mengalami pelbagai cabaran dan insiden-insiden yang mencabar dan lucu sehingga mereka mengambil keputusan untuk pulang ke Kuala Lumpur.
akan tetapi, disaat mereka telah berputus asa, mereka terserempak dengan kereta Fazley

Di sepanjang perjlanan ke Utara, Fazley asyik menculik sesiapa sahaja yang beliauu terjumpa di tengah prjalanan yang menyesyakinya menculik Anizah…

hohoho haraplah cerita ni tak mengecewakan..

untuk mendownload theme song dunia baru the movie – cinta antara kita

for more info.. feel free to visit www.duniabaruthemovie.com Last aku check web tu da ada balik…

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

Leave a Reply