diriku dalam dilema…

Blogging, Life January 12th, 2008

aku dah membuang ads advertlets dalam blog ni untuk melayakkan aku join glitterati club… tp aku still biarkan ads tu kt blog lame aku…. da kbih kurg 2 minggu aku biarkan blog tu terkapai2 x diupdate…. tp td aku agak terkejut bile tgok akaun advertlets aku yang duit masuk macam air……. CPM aku gak tinggi sedangkan blog tu ada 7 unique visitor…. compare to blog ni yg ade at least 40 unique visitor semenjak aku rasmikan 7 Januari dulu… walaupun ade 40 unique tp akaun nuffnang aku still RM 0.0000 satu sen pon aku blom dapat…. nak kate blog lame aku tu pr die habat x jugak… 0 gak macam yang ni… backlinks die pon lebih kurang sama macam blog ni je aku rasa blog ni punye backlinks lg hebat la….. dengan hanya beberapa jam je lg glitterati ni nak start aku da mula rasa was2…. aku harap la berbaloi aku tunggu nk jd exclusive member ni….

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

3 Responses to “diriku dalam dilema…”

  1. nurul says:

    advertlets dapat banyak ke? aku dah buang advert tu. entah jugak eh. =\

    [Reply]



  2. top0 says:

    hohoho lg laju dripda yg normal la… cuba refer post aku… ade tulis yg psal josh nk bg bonos…

    [Reply]



  3. Shuun says:

    ntah la…tak tau nak comment per sebb tak penah apply advertlets. tp tue lakan..susah nak predict bender2 camnie..ader time high..ader time low…kengkadang traffic tinggi income zero. Nasib2 traffic low income cam durian runtuh… Tue yg jadik kat akunyer google adsense. My blog pon cumer leyh dpt 30 unique per day jer..dah dekat setahun gak la apply nuffnang tp lom cukup utk minimum payout. Skang nie dah jadik Gliterati tak tau caner income…~!! Tunngu dan lihat jer la…!!

    [Reply]



Leave a Reply