Di mana Sharlinie??

Life January 11th, 2008

lepas kes Nurin Jazlin aku da mula berminat dgan kes bdak2 hilang ni… aku amat berharap apa yang menimpa Nurin x berlaku pada bdak laen… kesian kat bdak kecik yang xberdosa ni…ikuti pekembangan terkini kes Sharlinie di Utusan Online..

Sharlinie Mohd. Nashar, 5, dilaporkan hilang ketika bermain bersama kakaknya di padang permainan yang terletak kira-kira 200 meter dari rumahnya di No. 29, Jalan PJS2C/11N, Taman Medan, Petaling Jaya.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Arjunaidi Mohamed berkata, mangsa diculik kira-kira pukul 11.30 pagi. Ketika itu mangsa sedang leka bermain bersama kakaknya, Sharliena yang berusia lapan tahun.

Menurut beliau, ketika hilang, mangsa yang mempunyai tiga adik-beradik memakai baju-T dan skirt berwarna biru muda serta selipar warna merah jambu.

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

3 Responses to “Di mana Sharlinie??”

  1. Fahmishah says:

    kes nurin x selesai lagi kini timbul satu lagi

    [Reply]



  2. deennasour says:

    mintak2 tak jadi mcm nurin,,
    kesian seh budak ni!
    dia pun nak umo pjg~

    [Reply]



  3. farishakamaliah says:

    kesian nyer,agak nyer di mane die

    [Reply]



Leave a Reply