bola itu bulat….

Life January 13th, 2008

dalam maser 2 hari ni ade bebrapa berita dalam EPL yang menyebabkan aku agak bengang… bermula degan perpindahan Anelka ke Chelsea dgan nilai 15 juta pound == lebih kurg RM 95.7 juta… dah la baru transfer smalam… td dah main dah c anelka tu… aku minat Anelka tp aku kurg gemar Chelsea… xckup dgan itu, berita keserian arsenal membuatkan aku menjadi lg berapi….. ditambah dengan berita MU mnag besar….pergh tension gile aku…. 6-0 tu… tp tekanan dalam keserian arsenal dan kemengan besar MU, aku berasa sgat teruja kerana team fantasy premier league aku meletup dengan jayanya sbab defend aku sume score… ditambah dengan hatrik ronaldo yg aku lantik sbagai captain sejak azali lg … aku kini hampir menjadi pendahulu semua league yg aku join :D:D baik private mahupun public…hohoho ni kira dalam duka ade suka la ni…

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

5 Responses to “bola itu bulat….”

  1. deennasour says:

    argh!!!!!!! liverpool seri!!!
    TENSI!!!

    [Reply]



  2. taik~~ says:

    hahah..!!
    pe da jd????
    mu mng besar..
    hoho~~~~~
    arsenal???
    seri…??
    hahahahahahahahahahaahahhhh…!!!!!!!!

    [Reply]



  3. top0 says:

    hohoho hero kalah awal ;)… hahaaha reason yg xleh diterima pkai..

    [Reply]



  4. jeffrims.blogspot.com says:

    bro, cantik gambar bola bergerak kau ni. Aku curik letak kat blog aku bleh?
    Tq… (belum tau bulih ke tak, tapi aku tenkiu dulu) haha

    [Reply]



  5. top0 says:

    amek la…. pastu jgan lupe bg credit sket ye..;););) hohoho

    [Reply]



Leave a Reply