advertlets fights back!!!

Blogging, Reviews January 11th, 2008

kronologi pertualang advertlets dengan nuffnang menjadi semakin rancak… bermula dengan kisah advertlets yang domainnya expired..lantas nuffnang mengambil langkah bijak dengan memperkenalkan program baru ekslusif untuk nuffnangers, glitterati club…..yang bersyaratkan para nuffnangers x boleh meletakkan ads lain di blog mereka untuk menikmati kelebihan gliteratti.. dan kini advertlets cuba mendapatkan semula tempat di hati bloggers dengan memberikan reward extra antara 10%-20% bergantung pada betapa seniornya die dalam advertlets…reward ini hanya dikira dalam bulan januari dan akan dihitung pada akhir bulan Januari…berdasarkan email yg dihantar oleh josh lim ke dalam spam box aku….

As compensation for the recent downtime, you will earn an additional 10-20% extra on top of all legit earnings the month of January. The amount will be calculated at the end of January, and credited within the first week of February.

The ratio of the percentage increase will be based on the duration of time you have been with Advertlets. Members who have been
with Advertlets longer, will receive a higher ratio. We hope that this is a suitable compensation for the downtime period faced, and hope you can accept this as a sign of our commitment to not repeat mistakes, and to continue to deliver better service in future.

advertlets juga telah memperkenalkan format ads yang baru bersaiz (720×90) yg kononnya dpat membantu menjana lebih pendapatn….hohoho tp josh.. aku still nk tgok dulu macam mane glitterati ni…kalau x berbaloi baru la aku letak balik ads advertlets….

8 Responses to “advertlets fights back!!!”

  1. Fahmishah says:

    bg aku semua format ads sama bentuk.yg tinggi traffic dapat lebih yang rendah dapat kurang.itu je beza

    [Reply]



  2. top0 says:

    ye r nak buat promotion ayat kene lebih…hohoho

    [Reply]



  3. deennasour says:

    erm,,
    tp nuffnang slow lah~
    aku suka lagi adverlets,,mencurah seperti air terjun,,,
    nuffnang seperti air taasik~
    camtu jerk

    [Reply]



  4. top0 says:

    skrg nie mmg tgah mencurah2 advertlets tu… blog yg aku bia tersadai pon income byak masuk….

    [Reply]



  5. eldy says:

    hoho .. gua dah :ehsan01:(tak tahan) dgn nuffnang yg suka sgt main sorok-menyorok … XD
    kadang-kala ada, kadang-kala tak de .. buat kerja pancing traffic aku sia-sia jer .. hahaha

    [Reply]



  6. Azah says:

    conclusion nya… adverlets or nuffnang yg best???
    :ehsan01:

    [Reply]



  7. pjan says:

    2-2 ampess….both advertlets or nuffnang memang x boleh harap sgt

    [Reply]



  8. Hidup Seorang Blogger says:

    duk godek2 tadi..jumpa post ni..huhu..nasib baik tak pernah join adverlets..

    [Reply]



Leave a Reply