sisa2 cUtiku sunggUh bermAkna…..

Life, Masterpiece December 25th, 2007

tinggal brape hari je lg before ak blek UTeM..( but the truth is, ak sendri xtau bile nk kene balek…bile daftar hostel…..) tp minggu2 terakhir ni la ak ade byak projek hohoho…my life as topo da capai tahap version 2.3 and still under construction…untuk mencapai cita2 version 3.o.. as you can see I’ve made a couple of changes in this blog…. logo aku da tuka..date da tuka.. colouring die ak edit sket…so kalau anda view blog ni dan tgok rupanya x memberansangkan itu maknenye kerja2 testing sdang dijalankan… jemputlah pcahkan skrin aku utk mmberi galakkan atau mmberi komen2 yg membina…..

one more thing… time sisa2 cuti ni la bru ak dpat blaja balek 3ds max… sblom ni 3ds max x compatible dgan vista…. baru td ak tau da ade service pack2 to solve the compatibility issues….. hohoho nantikanlah my life as topo version 3.0 3d…….

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

4 Responses to “sisa2 cUtiku sunggUh bermAkna…..”

  1. Anonymous says:

    3ds maxx…
    mane ko amek???
    trial ke…??

    [Reply]



  2. top0 says:

    lbih kurg la….lanun kan byak….hohoho

    [Reply]



  3. arahman7 says:

    Best jugak blog ni. Bookmark JackBook cantik jugak.

    Keep on blogging my friend. I’m sure you gonna make it one of these days.

    Salam dari Kuale Kangsor.

    [Reply]



  4. top0 says:

    thanks arahman7…. and thanks to jack….

    [Reply]



Leave a Reply