new sEmester….

Life December 29th, 2007

hohoho da nak start da sem baru… esok start la semester 2 sbagai seorg student… jap lg ni nak bersiap balik hostel…. hohoho td gatal la tangan bukak portal… tgok jadual baru… xbleh blah isnin klas pack gile… malam pon ade klas gak… pastu aku tgok note pon da siap upload dah.. hohohoho gua blom ready lg nk msuk sem baru ni…hohoho cmne la gua nk hadapi sem baru ni ye??? smangat top0…. tgok note pon da siap upload mmg pressure je nak soh bacer utk sem baru ni…. aku amat berharap sem baru ni lg baek drpda sem lpas… hohohoho harapan gua tinggi dowh… papehal pon… the new my life as topO akan release pda 7 Jan… gua busy gile skarg ni nk mengedit template… walaupun template tu ak amek yg da siap punye…(gua blom lyak lg nk buat template sendri…) tp bz gak la nk customize die.. ni da start sem ni ak harap la sempat nk siapkan blog ak ni… bye cuti……

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

Leave a Reply