my liFe as topO… akan berhijrah…

Blogging, Life December 27th, 2007


hohoho skrg ni ak dlam proses nk pindahkan my life as topo…. pasni ak da x pkai blogger lg dah.. ade org bermurah hati bg ak domain… hohoho thanks to saudara ariff @ emptyspace kini aku da ade domain… walaupun mnumpang je domain die… tp kire ok what… satu lg anjakan paradigma.. hohoho aku blom nak reveal lg destinasi blog baru ak tu sbab still under construction…and aku akan still update lg blog ni sampai suatu mase yg akan diberitahu kelak….. perpindahan ni membuatkan aku semakin hampir mencpai cita2 my liFe as topO… version 3.0… hohoho biler ak rser blog baru aku tu da complete ak akan edarkan surat jemputan ke destinasi baru… so nantikanlah penghijrahanku… nescaya penghijrahan ini akan membuatkan my liFe as topO menjadi lebih mantap dimasa akan datang…. hohohoho entri ini pnuh dengan emosi dan ayat-ayat yang tidak mencemarkan penggunaan Bahasa Malaysia…..hohoho

2 Responses to “my liFe as topO… akan berhijrah…”

  1. HidupMatiArsenal says:

    cayalah top0!! mari kita saling sokong menyokong antar satu sama lain.heheh eyh, kalo ko ade rezki lebih, blanje rr aku domain gak.heee

    [Reply]



  2. top0 says:

    gua pon org kasik tumpang la bro… hohoho

    [Reply]



Leave a Reply