hidden emOticons…

Reviews December 21st, 2007

before this i wrote review about the battle of ym… now I’ll tell about the hidden emoticon of ym… hohoho when I stumble upon a page I saw this site that tells about hidden emoticon... quite interesting….tegeliat lidah ak speaking… hidden emoticons….hohoho bunyi die mcam t0p secret je….what the fish is this??? ok kte la anda bengang dgan mmber anda dan anda mahu mngatakan bahawa dia seekor lembu…. taiplah 3:-o ini mrupakan cara yg berkesan dan mudah difahami walaupun anda chatting dgan seekor lembu….atau sekiranya anda mhu mgeluarkan kata2 kesat di ym…. tetapi anda seorg yg suci dari segala kehajahatan… taiplah :@) nescaya slpas anda mnaipnya… anda dpat mngeluarkan kte2 ksat tanpa perlu rsau kesucian anda ternoda dan anda tdak perlu menyertu….. :-” :-“ and lastly, sekiranya anda sdang chatting dgan sekor monyet… dan anda rsau ia xmemahami bahasa manusia, taiplah :(|) diharap ia dapat memahami emoticon yg muncul dan mungkin juga ia akan brasa gembira mlihat kaum keluarganya di skrin…. so dgan kte laen hidden emoticons ni cam xtra emoticons la tok menceriakan lg dunia chattingmu…..hohohoho for more info…feel free to go to this site.vngrabber.com/emoticons smoga anda dpat melahirkan byak lgi ungkapan…. :-” :-“

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

7 Responses to “hidden emOticons…”

  1. Anonymous says:

    pesal bile aku bukak icon 2 dye kuar name je..??
    xdek pown symbol nye….?????

    [Reply]



  2. top0 says:

    icon pe yg ko bkak??? die ade 2 jnis ym.. stu yg ko install kt desktop satu lgi web messenger.. kalo ko bkak ko tkan icon yg utk web nye mmg la ckua paper kt ym ko….

    [Reply]



  3. emptyspace says:

    nape susah2 gi jauh2.. yahoo sendiri ade tunjuk

    http://messenger.yahoo.com/hiddenemoticons.php

    [Reply]



  4. top0 says:

    hohoho tau…. saje je support site org….kt situ dirct dia bg sume emoticon.. termasuk utk yg web skali dalam satu page… 1 more thing, kt site 2 ade satu lgi bnde menarik….

    [Reply]



  5. emptyspace says:

    ape lg 1 yg menarik tu?

    [Reply]



  6. top0 says:

    hohoho kt c2 ade invissible scanner… boleh detect spe yg appear offline… tp server slalu jam… hohoho gua punye blog baru da nk siap…..

    [Reply]



  7. kid says:

    lol..ingatkan semua leh guna kat ym desktop..apa2 pun..thanks…

    [Reply]



Leave a Reply