pOco pOco….

Life December 23rd, 2007


ak xtau la gamba spidey ni ade kaitan ke x ngan entry ni tp tajuk pic ni poco poco… kire ok je la….


skrng ni keluarga ak da ada aktiviti keluarga yang baru… hohohoho menari poco poco… aktiviti ni bermula beberapa hari dulu… maybe lpas hari raya haji la kot.. bile ade byak giler daging kt rumah.. bile tiap2 hari asik makan daging je.. hohohoho brat badan dah bermbah so kene la work out sket hohohoho… aktiviti ni dipelopori oleh kakak ak… sekarang dia da ade ramai pengikut… adik2 aku sume lyan je skali…skrg ni mak bapak ak pon join… aktiviti keluarga yang ni dijalankan xkire pagi atau petang kdg2 tgah mlam buta… bile ade kesedaran brat bdan dah naik aktiviti ini dijalankan…. hohohoho tp ak rser aktiviti ni bkal terkubur esok sbab founder die da nak balik U esok.. dan maybe meluaskan sayap kat sana plak hohoho…so so long pOco poco…. ak tambah berat bdan la plak skrg ni…bye poco poco…bye kakak ak yg nk blek U sok…hohoho

5 Responses to “pOco pOco….”

  1. Anonymous says:

    n ko pown mengikuti jejak langkah kakak ko 2….
    hahahhh…!!!
    ble kakak ko d abalek u n ko plax menymbung warisan yg di tinggalkan…..

    [Reply]



  2. top0 says:

    ak pon da nk blek gak…. nnt ak wat bnde 2 kt UTem la plak… hohohoho

    [Reply]



  3. Justin Dupre says:

    Just want to say thanks for commenting on my guest post on Jackbook.com

    Be sure to check out my own blog at http://www.moneyandblog.com . I appreciate it!!!

    Justin Dupre

    [Reply]



  4. Anonymous says:

    ko pnye comment kt blog neyh xeffective arrr….
    da la kne letak word verification….
    pastu xdek link direct tok bace comment…..
    xtau arr klu ader link laen yg aku xtau…

    [Reply]



  5. top0 says:

    hohoho bnde 2 sumer diluar bidang kuasa ak la….ni sumer under blogger….siape anda??? yg psal link nk bace komen…. ak rser ader…. rjen2 la ko xplore lgi blog ak ni….
    one more thing… yg psal word verification 2.. nk check anda ni btol2 manusia ke bakn or just stupid machine…. hohohoho kalo anda ade account blogger ke wrdpress ke aim etc ko xpyah ltak word verification 2 lg…

    [Reply]



Leave a Reply